Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Πρώτο βήμα για ένα συνδικαλισμό απαλλαγμένο από τα κομματικά βαρίδια

Βέροια, 10 Νοέμβρη 2011
 
Συνάδελφοι, -ισσες
εκ μέρους της Ανεξάρτητης Εκπαιδευτικής Κίνησης Π.Ε. Νομού Ημαθίας θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσες και όσους στήριξαν με τη ψήφο τους την παράταξη. Από το βήμα της συνέλευσης σας κάλεσα να κάνουμε μαζί ένα βήμα προς την ανατροπή, ένα βήμα για ένα συνδικαλισμό απαλλαγμένο από τα κομματικά βαρίδια. Είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση σας.

Το εκλογικό αποτέλεσμα συνιστά τεράστια νίκη αφού η παράταξη τετραπλασίασε ψήφους και ποσοστά, κατέλαβε μία έδρα στο νέο Δ.Σ., εδραιώθηκε στη συνείδηση των συναδέλφων ως η παράταξη της ελπίδας και δικαίως είναι ο νικητής των εκλογών. Οι 90 συνάδελφοι που μας εμπιστεύτηκαν αλλά και όλοι όσοι στήριξαν άλλα ψηφοδέλτια γνωρίζουν ότι δώσαμε έναν αγώνα έντιμο, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις και ταξίματα, χωρίς τηλεφωνήματα και ψεύτικα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη, με μόνη δέσμευση η παράταξη να υπηρετεί πάντα τον έναν και μοναδικό σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε: ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Ο καταποντισμός της ΠΑΣΚ και η σημαντική υποχώρηση της ΔΑΚΕ σε συνδυασμό με την άνοδο των παρατάξεων της αριστεράς βάζουν τις βάσεις για έναν αγωνιστικό προσανατολισμό του συλλόγου. Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι δύσκολες μέρες που ζούμε και πολύ περισσότερο αυτές που θα έρθουν δεν μας επιτρέπουν να θριαμβολογούμε. Είναι ώρα για δράση και για αγωνιστικές πρωτοβουλίες ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων, απ’ όπου κι αν εκπορεύονται.

Το εκλογικό αποτέλεσμα συνιστά μια πρώτη νίκη. Απέχουμε πολύ ακόμα από το στόχο μας που δεν μπορεί να είναι κανένας άλλος από την πλήρη ανατροπή των συσχετισμών προς όφελος των συναδέλφων. Βοηθήστε την παράταξή μας να ανδρωθεί ακόμη περισσότερο και να αποκτήσει το μπόι που της αξίζει.

Εκ μέρους της Ανεξάρτητης Εκπαιδευτικής Κίνησης Π.Ε. Νομού Ημαθίας
Παναγιώτης Χατζησάββας
http://anexarththekimathias.blogspot.com
anexarththekpaideutikhkinhsh@gmail.com
(Επικοινωνία:  6977685777)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου