Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Πες ΟΧΙ στην αξιολόγηση - Πάτα DELETE στο "Ηλεκτρονικό Ερωτηματολόγιο"



Α.Ε.Κ. Π.Ε. Νομού Ημαθίας
http://aekpeima.blogspot.com
Επικοινωνία: 6977685777
         6945154637 

ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΠΑΤΑ DELETE ΣΤΟ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ»

Βέροια 2/10/2012
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Το υπουργείο δίνοντας στη δημοσιότητα το σχετικό ερωτηματολόγιο για την αξιολόγηση στα πλαίσια της «διαβούλευσης» που επικαλείται επιδιώκει να προλειάνει το έδαφος για την εφαρμογή της αξιολόγησης – χειραγώγησής μας. Μας προτείνει να δοκιμάσουμε τις κρεμάλες, αν και πόσο μας ταιριάζουν, με τις οποίες αύριο θα μας απαγχονίσει στο όνομα (τι τραγική ειρωνεία!) της καλυτέρευσης της ποιότητας του σχολείου.

Η Α.Ε.Κ. Π.Ε. Νομού Ημαθίας καλεί όλους τους συναδέλφους να αρνηθούν να συμπληρώσουν το «ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο» του Υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση.

   Καλούμε ταυτόχρονα τους συναδέλφους διευθυντές των σχολικών μονάδων να αρνηθούν να αποτελέσουν γρανάζι της αξιολόγησης που θα επιφέρει μισθολογική καθήλωση και θα οδηγήσει τους συναδέλφους μας στην καρμανιόλα της απόλυσης. 

Επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους τη θέση μας πως οι επίδοξοι αξιολογητές δεν μπορούν να έχουν θέση στο σωματείο μας.

Κανείς εκπαιδευτικός να μην συμπληρώσει το «ερωτηματολόγιο». 

Α.Ε.Κ. Π.Ε. Νομού Ημαθίας

1 σχόλιο:

  1. Συνάδελφοι, δώστε τη μάχη να φύγουν... Τους βαρεθήκαμε!!! Καιρός να τελειώνουμε με την ΠΑΣΚ και τη ΔΑΚΕ. Είναι επικίνδυνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή